Spelregels Roulette Leren

Voor het spelregels roulette leren hoeft u niet langer verder te zoeken. U bent terecht gekomen op de ideale website waar u in een handomdraai dankzij een beknopt en correct overzicht alle spelregels roulette tot u kunt nemen. Het enige wat u hoeft te doen is de informatie hier goed doorlezen en de belangrijkste regels te onthouden. U kunt de site verder altijd nog gebruiken als naslagwerk wanneer u tijdens het spelen plots wat onzeker bent over het een of het ander. Bovendien vindt u hier ook zeer handige achtergrond informatie over de verschillende roulette vormen alsmede een overzicht van de spelregels van de andere belangrijke casino spellen

Het belangrijkste aspect van de spelregels roulette leren is waarschijnlijk het inzetten. Als u dit eenmaal onder de knie heeft, dan bent u als het ware 'fit to play', wat wil zeggen dat u er volledig voor kunt gaan. Het inzetten, volgens de online roulette spelregels, kan op vele verschillende manieren. Een reden hiervoor is alvast de grootte van het speelbord waar allerlei nummers op staan die tot verschillende inzet combinaties kunnen leiden. Allereerst kunt u de spelregels roulette leren door onderscheid te maken tussen enkelvoudige inzetten en combinaties.

Deze eerste variant wil in feite zeggen dat u maar op een nummer inzet en dus al uw kansen waagt op dit ene nummer. In de praktijk wil dit zeggen dat u dus heel weinig kans maakt op heel veel geld. De uitkeer is natuurlijk wel immens groot. Dit heet 'plein' inzetten en brengt het grootste risico en de grootste uitbetaling met zich mee van maar liefst zes en dertig keer uw inzet. Als u uw kansen toch wat wil spreiden, dan kunt u nog wat meer spelregels roulette leren, en kiezen voor de combinatie inzet methode. Een voorbeeld hiervan is om in te zetten op twee nummers die naast elkaar liggen. Dit heet 'cheval' en in de praktijk wil dit zeggen dat uw kans op winst twee keer zo groot wordt, waardoor de uitbetaling gehalveerd moet worden en zodoende 17-1 zal bedragen.

Als u nog meer spelregels roulette leren wil, dan kunt u het spel gemakkelijk nog wat complexer maken door voor de transversale of de carré opties te kiezen. Deze eerste wil zeggen dat u inzet op drie nummers. Een 'transversale simple' is het toevoegen van een fiche aan een reeds bestaande 'cheval'. Volgens de roulette spelregels gokken is het kiezen voor een kruispunt van vier nummers zoals de naam al doet vermoeden een 'carré'. Hierdoor heeft u meer kans om te winnen, maar de uitbetaling zal ook teruglopen naar 8-1.

Als u heel veel kans wil maken om te winnen, dan is de 'colonne' een uitstekende optie. U zet dan namelijk in op twaalf nummers onder elkaar, waardoor de kans natuurlijk heel groot wordt dat het balletje uiteindelijk op een van deze nummers terecht zal komen. Als u het nog spannender wil maken dan kunt u ook kiezen voor een 'colonne a cheval' waarbij u in een klap op vier en twintig nummers inzet. Zoals u wel zult begrijpen blijven de uitbetaling maar om laag gaan, en loopt dit zelfs terug tot 0,5-1 in het laagste geval. Als u dus wil kiezen voor een roulette strategie om veel te winnen, dan is dit zeker uw juiste keuze, alleen zult u wel steeds weinig geld verdienen.

Dan is er tenslotte nog een optie, waarbij u bijna vijftig procent kans op winst zult hebben, die 'chance simple' genoemd wordt. Dit wil zeggen dat u kan inzetten op rood of zwart, op even of oneven, of op de eerste of de laatste achttien nummers. Daar tegenover staat natuurlijk dat de uitbetaling hier terugloopt tot 1-1. Het is voor uw eigen gevoel natuurlijk wel fantastisch om zoveel te kunnen winnen, maar hoeveel winst u hierbij zal maken is iets wat u het beste eens zelf uit kunt proberen. In feite komt het er dus op neer, en dit wordt ook heel goed duidelijk tijdens het spelregels roulette leren, is dat het vooral gaat om het maken van een keuze tussen het hebben van een laag risico met een kleine uitbetaling en een groter risico lopen met kans op een mooiere winst.

Of u puur speelt om het geld of voor uw ontspanning en vermaak, dat is een persoonlijke keuze. Wij willen u er echter op wijzen dat de eerste reden vaak kan leiden tot grotere problemen en dat is iets wat u natuurlijk beter kunt vermijden. We wensen u in ieder geval heel veel speelplezier en hopen dat het spelregels roulette leren u erg zal meevallen!

Lees al de Spelregels Roulette en gebruik deze kennis om te beter te spelen.